Δρασεις

Δράσεις

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Ακαδημίας Ρομποτικής στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο Παιδική Πολιτεία.

Την Τετάρτη 6/03/2019 η ακαδημία ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο Παιδική Πολιτεία. Στις δύο ώρες μας εκεί τα παιδιά παρακολούθησαν το πρώτο τους μάθημα εκπαιδευτικής ρομποτικής,κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν το πρώτο τους ρομπότ.

 

 

 

Απονομή βεβαιώσεων & Βράβευση Σχολών.

Την Κυριακή 24/02/2019 έγινε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η απονομή των βεβαιώσεων στους μαθητές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο μαθημάτων τους. Επίσης βραβεύτηκαν και οι σχολές της ακαδημίας για το έργο που προσφέρουν.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την χαρά των παιδιών ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι δημιουργοί της Ακαδημίας του ΠΑΜΑΚ έδωσα οι ίδιοι τις βεβαιώσεις στα χέρια των παιδιών.

 

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Ακαδημίας στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τετάρτη  12/12/18 οι μαθητές του παραρτήματος Σερρών της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μεταπτυχιακό Ρομποτικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας αλλά στην ομάδα  IEEE Robotics and Automation Student Chapter – TEI Of Central Macedonia.

Οι καθηγητές μας έδειξαν κατασκευές και μας μίλησαν για το πως πλέον η ρομποτική έχει γίνει μέρος της καθημερινής μας ζωής. Με ενθουσιασμό τα παιδιά της ακαδημίας άκουσαν αλλά και επεξεργάστηκαν τις κατασκευές του τμήματος.

Ευχαριστούμε θερμά και τους καθηγητές του ΤΕΙ αλλά και τα μέλη της ομάδας IEEE Robotics and Automation Student Chapter για την θερμή υποδοχή αλλά και για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας.